Mint ismeretes, épp a válogatott szünet előtt sérült meg Szalai Attila a Fenerbahcéban, nem is tudott csatlakozni emiatt a nemzeti csapathoz a Szerbia és Észak-Írország elleni mérkőzésekre.

A korábbi hírek szerint a 24 éves védőre nagyjából kéthetes kihagyás várhatott és ezt ő maga is megerősítette a klubja hivatalos tv-jének adott nyilatkozatában.

A jobb térdem külső oldalára kaptam egy rúgást, a belső oldalon pedig a szalagok sérültek. Szerencsére nem komoly sérülésről van szó. Az orvosaink azt mondták, hogy a kezelésem körülbelül két hétig fog tartani. Ma van a kezelés hetedik napja. A folyamat jól halad, és gyorsan gyógyulok

– mondta Szalai a hétvégén.

Szalai arról is beszélt, hogy nem véletlenül értek el az elmúlt hetekben jó eredményeket – a Fenerbahce hat mérkőzés óta veretlen a bajnokságban és a harmadik helyen áll a tabellán.

Jó meccseket játszottunk az utóbbi időben és jó eredményeket értünk el. De ez mind a kemény munka eredménye volt. Minden nap arra koncentrálunk, hogy mit tehetünk azért, hogy javítsunk a játékunkon. Még nyolc meccs van hátra a bajnokságból, a célunk pedig az, hogy minél több pontot szerezzünk és a bajnokság végén minél előkelőbb helyen álljunk a tabellán – ezért mindent meg fogunk tenni.