Alex Oxlade-Chamberlain, a Liverpool klasszisa tavaly áprilisban az AS Roma elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén szenvedett súlyos térdsérülést, amikor egy szerelési kísérletnél balszerencsésen ütközött Alekszandar Kolarovval.

A 25 éves labdarúgó komoly fizikai terhelésnek van kitéve a mielőbbi visszatérés érdekében, folyamatosan láberősítő gyakorlatokat végez a konditeremben gumihurok segítségével, szobakerékpározik és Game Readyt használ.

Az áprilisi BL-találkozó után nyolc nappal az angol válogatott játékos keresztszalagját megoperálták, majd Klopp július közepén azt nyilatkozta, hogy szinte biztosan ki kell hagynia az egész idényt, ám az elmúlt hetek hírei szerint könnyen elképzelhető, hogy Oxlade-Chamberlain még ebben a szezonban visszatérhet, miután a sérült térde jól reagált a gyakorlatokra.

A Pool támadójának felépülésében nagy szerepet játszik a Game Ready, amit itthon is sok játékos használ. Az eszköz hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft., amely több hazai klubot is szponzorál Game Ready-vel.

A készülék hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. Kiválóan egészíti ki a fizioterapeuták és a masszőrök munkáját. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is.