Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a Budapest Honvéd FC az elmúlt héten szerződést bontott a nyáron érkezett légiósával, Vladiszlav Kulaccsal. A kispestiek rövid közleményükben kitértek arra, hogy “a 26 esztendős, korábbi ukrán utánpótlás-válogatott támadó a sorozatos sérülései miatt sajnos nem tudta azt a teljesítményt nyújtani, amelyre tudása alapján képes lenne” – így visszatér a Sahtar Donyeckhez.

A klubhonlap tájékoztatása nem tért ki arra, hogy pontosan mikor és milyen körülmények között sérült meg a csatárként, visszavont támadóként és szélsőként is bevethető labdarúgó, aki a napokban a közösségi oldalán fedte fel az igazságot.

Kulacs nagy valószínűséggel vállműtéten esett át a közelmúltban, és egy kórházban készült fotót tett ki magáról a közösségi oldalára, amelyen jól látható, hogy fel van kötve a bal karja.

Rendbe jövök 2020-ig – írta az ex-kispesti futballista, akinek az Instagramon közzétett bejegyzését követően a szurkolók mellett honfitársai közül a Ferencváros középpályása, Ihor Haratin és a Mezőkövesd védője, Andrij Nesterov is jobbulást kívánt neki.

Arról nincs információ, hogy a beavatkozás miatt pontosan mennyi kihagyás vár majd rá.

Kulacs idén nyáron érkezett egy évre kölcsönbe az NB I-es együtteshez, ahol három bajnokin, három EL-selejtezőn, és egy kupamérkőzésen lépett pályára, a Magyar Kupában duplázott a Dunaharaszti ellen 7-1-re megnyert találkozón.

Honvéd: Szerződést bontottak a nyáron érkező légióssal – hivatalos