A magyar klubok és játékosok is egyre többet és gyakrabban használnak különböző rehabilitációs eszközöket. Ezek közül az egyik legnépszerűbb készülék a Game Ready, amit többek között Batik Bence, a Budapest Honvéd hátvédje is használ, miután a Paks elleni bajnokin bokasérülést szenvedett.

A mérkőzés után egyből csináltunk egy röntgent, ott kiderült, hogy a csontok épek, majd hétfőn követezett egy MR, a szalagok sérültek egy kicsit, de szerencsére nincs nagy baj, és folyamatosan javul az állapotom. Boldog vagyok, hiszen sokkal rosszabbul is alakulhatott volna – mondta a védő a klubhonlapnak. – Beléptem a labdával a játékba, hátulról jött Böde Dániel, szemből kilépett rám Balogh Balázs, kettőjük között Vadócz Krisztiánhoz passzoltam, és azt figyeltem, hogyan vihetnénk tovább az akciót, amikor ráléptem Balogh Balázs sarkára és megbicsaklott a bokám, teljesen vétlen, szerencsétlen szituáció volt.

Batik korábban térd- és bokasérüléssel is bajlódott, amely során az Endo Plus Service Kft. termékeit használta a gyorsabb felépülés érdekében.

Mi is az a Game Ready?

A Game Ready hazai forgalmazója, az Endo Plus Service Kft. A Game Ready hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A készülék növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók.