Lajtaváry Buda, a Budapest Honvéd fizioterapeutája és masszőre lassan tíz éve segíti szakértelmével a kispesti klubot, amelynél mostanra európai szintű körülmények és berendezések is rendelkezésre állnak a sikeres rehabilitációhoz, regenerációhoz, de a sérülések kezeléséhez, illetve azok elkerüléséhez, a prevencióhoz is.

A kispesti klubot az Endo Plus Service Kft. látja el egészségügyi eszközökkel – többek között a Game Ready nevű műszerrel -, ezáltal a szakemberek is jóval hatékonyabb munkát tudnak elvégezni.

Kulisszák mögött: Rehabilitáció

Nézzetek be a színfalak mögé Lajtaváry Budával, a Budapest Honvéd fizioterapeutájával!

Közzétette: Budapest Honvéd FC – 2019. szeptember 19., csütörtök

Mi az a Game Ready?

A műszer hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását. A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is.