A 25 éves középpályás az Újpest elleni (0-0) bajnoki első félidejének hajrájában szenvedett bokasérülést. A kispesti játékost a szünetben lecserélték, majd a mögöttünk hagyott fordulóban a Mezőkövesd ellen (2-1) nem lépett pályára. Nagy Gergő azóta már ultrahangon is volt, ahol részleges szalagszakadást mutattak ki nála, valamint két helyen a bokacsontja mögött egy-egy centiméteresen bevérzett a lába.

Elektroterápiás és mágneses kezeléseken veszek részt és a bokámat erősítjük különböző stabilizációs gyakorlatokkal. Sérüléskor ugyanúgy, sőt többet kell edzenie az embernek, nyilván nem ugyanazokkal a gyakorlatokkal, mint egészségesen, hanem a sérült testrészét kell kétszer annyira megerősítenie, hogy minél hamarabb vissza tudjon térni a pályára – mondta a klubhonlapnak Nagy és hozzátette, már a hétvégén a játszana.

Két-három hetet mondanak, de én bízom benne, hogy nem lesz annyi, persze ezt majd a bokám fogja eldönteni. Szeretném, ha már Debrecen ellen pályára tudnék lépni. Az elkövetkezendő napok meg fogják mutatni, hogy futásra és labdaérintésre hogy viselkedik a lábam.

Tippelj és nyerj a Videoton-Ferencváros mérkőzéssel!