A tavaszi szezon versenynaptára rendkívül sűrű lesz az élvonalbeli csapatok számára, a Honvédra például öt bajnoki és egy Magyar Kupa-mérkőzés vár februárban, ezért rendkívül fontos a megfelelő regeneráció Zsótér Donát számára is.

Az Air Curling Sports egy egyszerűen kezelhető kompresszió terápiás készülék otthoni használatra. A felhasználó által kiválaszthatók, hogy mely kamrák kerüljenek felfújásra és melyek nem. A nyirokmasszázs terápia segít felfrissíteni a fáradt izomzatot, gyorsítja a regenerációt, megfelelő nyirokkeringést és vérkeringést eredményez.

A kompresszió terápiás készülék hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már a sportolók számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók. (támogatott tartalom)