Tóth Bence, az NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr 30 éves középpályása az elmúlt időszakban bokaműtéten esett át. A rutinos játékos minél gyorsabb felépülésében azonban segítségére van a Game Ready nevű eszköz, amit az Endo Plus Service Kft-től kapott a rehabilitáció idejére.

Érdekesség, hogy korábban többek között Cristiano Ronaldo, Luka Modric vagy éppen Lionel Messi is ugyanilyen szerkezet segítségével jött rendbe.

Szerencsére nagyon jól halad a rehabilitációm. Ehhez óriási segítség a Game Ready nevű gép, amivel szabályozni tudom a lábam hűtését. Műtét után kifejezetten ajánlott, és a megerőltető edzések után is nagyon sokat segít a regenerálódásban – mondta Tóth, aki a nyáron igazolt a Gyirmóthoz a Mezőkövesdtől, és eddig 11 tétmérkőzésen lépett pályára.

Mi az a Game Ready?

A műszer hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is.