A Zalaegerszeg – Kaposvár (2-2) edzőmérkőzés első félidejében egy szögletet követően súlyos sérülést szenvedett Rajczi Péter, a vendégek 36 éves támadója.

 – A körülményekhez képest jól vagyok, épp moziba készülök, mivel jelenleg az ülés a legkényelmesebb – kezdte Rajczi a csakfoci.hu-nak. – Az első félidő vége felé felugrottam fejelni, a védő viszont nem és könyökkel eltalált, ráadásul rosszul is értem földet. Szinte azonnal felálltam, de alig kaptam levegőt, nem tudtam folytatni a játékot. Bevittek a kórházba, ahol megröntgeneztek, akkor derült ki, hogy két bordám eltört. Minimum három hétig nem edzhetek. Sajnálom, mivel a felkészülés közepén tartottunk, eddig semmi problémám nem volt, a játék is jól ment, az első edzőmeccsen egy félidő alatt hatot rúgtam. Bízom benne, hogy a márciusi rajtra 100 százalékos leszek.

A korábbi újpesti közönségkedvenc  ősszel is súlyos sérülést szenvedett, ezért csak kilenc bajnokin tudott pályára lépni, de így is hatszor volt eredményes az NB III Nyugati csoportját vezető Rákóczi színeiben.