Vinícius március 5-én az Ajax elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen szenvedett térdszalag-szakadást, az első diagnózisok után minimum két hónapos kihagyást jósoltak a játékosnak, de voltak olyan orvosi vélemények is, mely szerint vége az idényének.

Vinícius 15 nappal a súlyos sérülése után azonban megkezdte a rehabilitációt és mindent elkövetett a gyors visszatérés érdekében. Folyamatosan a felépülését segítő orvosi műszereket használt, konditerembe járt és úszott. Mindezeknek köszönhetően egy hónappal a sérülését követően elkezdhette a labdás edzéseket és az orvosai szerint április végén akár már bajnoki mérkőzést is játszhat a Realban.

A világ legjobb klubjai mellett egyre több hazai egyesület és magyar játékos is fontosnak tartja a prevenciót és a rehabilitációt. Ebben van nagy segítségükre az Endo Plus Service Kft., amely itthon piacvezető a kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában. A cég több NB I-es, NB II-es csapatot és magyar labdarúgót is segít különböző gépekkel. A terápiás készülékek széles választékát a terapiashop.hu oldalon lehet megnézni és megvásárolni.

Nézd meg, hogy dolgozott Vinícius:

E seguimos trabalhando.. ¡HALAMADRID! ⚽️🏃🏾‍♂️

162.8k Likes, 1,179 Comments – Vinicius Jr. ⚡️🇧🇷 (@viniciusjunior) on Instagram: “E seguimos trabalhando.. ¡HALAMADRID! ⚽️🏃🏾‍♂️”