Egy ártalmatlannak induló edzőmérkőzésen tört el négy helyen is az arccsontja a Csákvár támadójának, Máté Jánosnak. A 27 éves futballista a csakfoci.hu-nak mesélte el, hogy járt ennyire szerencsétlenül.

Szerdán edzőmérkőzést játszottunk a Veszprémmel ahol a védőm fejbe rúgott egy ártatlan szituációban, bár én nem nagyon emlékszem az esetre.

A korábban a Fradiban és a Videotonban is megfordult Máté súlyos sérülést szenvedett, és biztos, hogy hetekig nem tudja segíteni együttesét.

Négy helyen eltört az arccsontom, agyrázkódásom is lett. Először Fehérvárra vittek be, de az egyetlen szájsebészt is éppen műtötték. Így nem tudtak megműteni, Fehérvárról átkerülök Győrbe.

Ott az ünnepek miatt majd csak hétfőn tudnak megnézni, és a szájsebész dönti el, hogy kell-e műteni, de valószínűleg kell. Szeretnék minél hamarabb visszatérni majd maszkban.

A Csákvár éppen az előző hétvégén került el a kiesőhelyekről, így a csapatot is igen rosszul érinti a csatár kiesése.

– Egy sérülés sosem jön jókor, de most különösen rosszkor jött. Ősszel is volt egy sérülésem, úgy lerúgtak, hogy a bokaszalagom beszakadt. Ráment arra az őszöm, most úgy érzem jól sikerült az alapozás, jó erőben vártam a szezont és a csapat is összeért. Bravúrokat is sikerült elérni, hiszen idegenben vertük a Mosonmagyaróvárt és a ZTE-t is. Fontos menetelés jön, amihez szerettem volna hozzájárulni, de ez most meggátol benne. Talán a tavaszi szezon második felére felépülök, de az utóbbi egy évemet keresztülhúzzák a sérülések. Bízom benne, hogy ezzel letudtam a pechszériát, és ha visszatértem, ismét rúghatom a gólokat.