– Voltam már korábban is olyan helyzetben, amikor hosszú ideig nem védtem. Szerencsére jól sikerült a visszatérés, a legfontosabb a győzelem – mondta Nagy Gergely a csakfoci.hu-nak.

A kapus a találkozót követően egy érdekes módját választotta a regenerációnak.

– Kompressziós, nyirokmasszás rendszert használtam annak érdekében, hogy minél gyorsabban „kiheverjem” a mérkőzést. Ennek az a lényege, hogy a két lábammal belebújok egy zsákszerű tömlőbe, a szerkezet ezeket felpumpálja, ami ezáltal masszírozza a lábamat. A kétszer 15 perces terápia után a fáradt végtagok sokkal kipihentebbek lesznek. Ez a szerkezet a Vasasnál rendelkezésre áll, de például az utánpótlás válogatottban is rendszeresen használtam – mondta Nagy.

A nyirokmasszás szerkezet gyógyszer- és mellékhatás mentes készülék, amely minden esetben eredményes és enyhíti a fizikai fájdalmakat is. Hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft. A cég itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak, több klubot és sportolót is támogat. (Támogatott tartalom)

Ki végez előrébb az NB I-ben?