Bartha László az alapozási időszakban, a jobb sarkánál egy csontkinövéssel küzdött, de a szezon elejére sérülése javuló tendenciát mutatott.

Folyamatosan bíztam benne, hogy egyre jobb lesz a sarkam, hisz’ tényleg javult egy ideig, aztán egy ponttól kezdve ez a tendencia megállt, sőt, komolyabb terhelésre rosszabbodott. Szép lassan így jutottam el odáig, hogy szenvedés volt játszani, és már a fájdalomcsillapítók sem segítettek – mesélt az elmúlt hetekről a paksifc.hu-nak Bartha, akinek sarokcsontkinövése miatt végül az achillese is begyulladt.

A szakmai és az orvosi stáb folyamatosan kezelte, kezeltette a játékost, és közösen minden lehetőséget kipróbáltak a gyógytornától kezdve a PRP-injekcióig, a helyzet azonban nem javult.

Bartha így kedden Németországba utazott egy specialistához. Ott pedig eldőlt, hogy a 32 éves futballistának kés alá kell feküdnie.

A beavatkozást már Magyarországon végzik majd, most pedig azon vagyunk, hogy egy minél előbbi időpontot találjuk, mivel az operációt követően 8-10 hétnek is el kell telnie, mire újra terhelhetővé válik a lábam. Természetesen a rehabilitáció ideje sok tényezős, de megközelítőleg 4-5 hónap, mire újra pályára léphetek – tette hozzá a rutinos játékos.