Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros – Mezőkövesd bajnoki (3-0) 63. percében a Mezőkövesd játékosa, Iszlai Bence nyújtott lábbal rácsúszott Nagy Dominik lábára. A belépő után Nagy sokáig vérző lábbal játszott, és többször is ápolásra szorult. Iszlai csak sárga lapot kapott a játékvezetőtől, Solymosi Pétertől. A történtek után Nagy először nyilatkozott az állapotát illetően.

– A varrat még mindig benne van a lábamban, a bokám még eléggé be van dagadva, folyamatos kezelésekre járok. Örülnék, ha minél hamarabb helyrehoznák, de még erre várni kell – kezdte Nagy Dominik a fradi.hu-nak, majd hozzátette: Iszlaival nem beszélt azóta.

Meccs közben odaszóltam, hogy legalább annyit mondhatna, hogy nem volt szándékos, de nem reagált. Nem állítom, hogy direkt csinálta, sajnos elkésett, vagy én voltam gyorsabb. A lényeg, hogy szerencsém volt, és nem lett nagyobb baj.

Dominik elárulta azt is, hogy korábban már volt hasonló sérülése, hiszen egyszer a szemöldöke felszakadt egy könyökösnél.

Lekopogom: eddig elkerültek a komoly sérülések. Egy hétnél többet eddig sosem kellett kihagynom, talán ez az első alkalom, hogy ennyi időre kiesek.