A nehéz időszakról és a hőn áhított visszatérésről beszélt Kleisz Márk a Digi Sport Reggeli Start című műsorában, ahová még térdgépben és mankóval érkezett meg.

– Az egyik meccsen magam alá fordult a térdem, de azután még végig tudtam játszani, nem tudom, hogyan, talán a bennem lévő adrenalin segített egy kicsit – emlékezett vissza a játékos – Másnap, amikor felkeltem, nem tudtam megmozdulni, rálépni, elküldtek vizsgálatokra és kiderült, hogy egy egyszerű porcleválásról van szó, ami normál esetben háromhetes kihagyás a műtétet követően. Nálam volt egy kis komplikáció, kaptam egy fertőzést, amit bezártak, mert nem volt cső a térdemben, így később derült ki sajnos. Volt, aki azt mondta, hogy a fertőzés roncsolta a szalagot, illetve kaptam szteroidos injekciókat is, azok megkeményítik a szalagot, az is közrejátszhatott, sok összetevős volt a dolog. Derült égből villámcsapás volt számomra, nem volt könnyű feldolgozni.

Kleisz elmondta, összességében jól bírja, megedzette az eset, sokat fejlődött türelemben, magatartásban, próbálja a pozitív oldalát nézni, mert ha a negatívat nézné, akkor az csak visszább húzná.
A középpályás úgy látja, a Vasast képzett játékosok alkotják, akik fizikálisan, lelkileg és mentálisan is nagyon erősek, csak valami nem klappolt a szezon elején.

– Talán nem volt meg sok ember között az összhang, viszont így, hogy eltelt fél év, jóval összekovácsoltabb lett a brigád, mind az edző és a játékosok, mind a játékosok között.

Bízom benne, hogy ezen az úton folytatják, nem lehetetlen a feljutás, van még tizenhét forduló. Amikor odakerültem a Vasashoz, egy vagy két hétig voltam próbajátékon, akkor is Szanyó Károly volt az edző és nagyon örülök, hogy ismét ő lett. Nyilván sokat számít, hogy biztat, de nem csak ő, hanem a klubigazgató, a játékosok és az egész stáb.

A teljes cikk itt olvasható!