Gaál Bálint januárban szenvedett Achilles-ín sérülést, majd meg kellett műteni. A bajnokság hajrájára azonban teljesen felépült. Az angyalföldieknek nagy szükségük van a játékosra, hiszen 5 góllal Remili Mohameddel a Vasas házi gólkirálya.

 – Most már teljesen rendben vagyok, nincsen fájdalmam, fizikálisan is utolértem magam – kezdte a játékos a csakfoci.hu-nak. – A rehabilitációs időszakban nagyon sokat segített a Game Ready, felgyorsította a gyógyulásomat. A mai napig használom, mivel a regenerációban is hasznos.

A Vasas támadója beszélt az angyalföldiek helyzetéről is.

 – Nincs mit számolgatni, a hátralévő mérkőzéseinket meg kell nyerni. Az egész szezon során sok sérültünk volt, ami nem könnyítette meg a helyzetünket. Továbbra is bízom a csapatban és a bennmaradásban.

Az Endo Plus Service Kft. több hazai klubot és játékost is szponzorál Game Ready-vel. A készülék hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. Kiválóan egészíti ki a fizioterapeuták és a masszőrök munkáját. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását. A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is.