A Haladás ellen 1-1-es döntetlennel végződő találkozót nem tudta végigjátszani a hazaiak játékosa, Sós Bence. A debreceni futballista az első félidő végén startolt rá egy labdára, amire az egyik vendégjátékos is szeretett volna lecsapni. A játékszert végül Sósnak sikerült megjátszania, igaz ezt csak később tudta meg, hiszen néhány másodperc kiesett a fiatal játékosnak.

Teljesen ártalmatlan szituáció volt, egy pattogó labdára indultam az ellenfél játékosával, és nekem sikerült elfejelnem, de ezt már csak később tudtam meg, mert három másodperc teljesen kiesett. Csak arra eszméltem, jön be a csapatorvosunk, Tamás doktor, illetve Dankó Misi, és láttam, hogy csupa vér a kezem. Nem éreztem semmilyen fájdalmat, nem is tudtam, hogy az orrommal vagy mással történt valami. – mondta a játékos a dvsc.hu-nak.

Sós az ápolást követően még visszatért a pályára, de egyből érezte, hogy baj van, és nem tudja folytatni a találkozót.

Bekötötték a fejemet, és visszatértem a pályára. Egy méter kocogás után, mint akit izomból fejbe vágtak, elkezdett forogni velem a világ. Egyből jeleztem, hogy baj van, az öltözőig sem tudtam eljutni, mert akkor már nagyon fájt. Jöttek a mentősök, kórházba szállítottak, ott derült ki, hogy eltört az orrom, és szétnyílt a szemöldököm, amit össze is kellett varrni, emellett agyrázkódást szenvedtem.

A debreceni játékos orrcsontját vasárnap helyre rakták, de a héten még nem állhat Herczeg András rendelkezésére. A varratkiszedés után jövő hét hétfőn csatlakozhat társaihoz, akinek majd arcvédő maszkot kell viselnie.

A hétvégén a Vasas futballistája, Gaál Bálint is ijesztő körülmények között maradt a gyepen a Balmazújváros elleni mérkőzésen.