Több más válogatott futballistánkhoz hasonlóan, Koman is előszeretettel használja a Game Readyt a terhelés utáni regenerálódásra.

A 29 éves, 36-szoros válogatott középpályás jelenleg az iráni Szepahan játékosa. Koman 2009-ben csapatkapitánya volt az U20-as vb-n bronzérmet nyert magyar válogatottnak, öt találatával pedig kiérdemelte az Ezüstcipőt.

A Game Ready hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft., amely itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak.

A Game Ready hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is. (Támogatott tartalom)