Január 19-én, a skót FA-kupában a nyolcaddöntőbe jutásért lépett pályára Bogdán Ádám együttese, a Hibernian a negyedosztályú Elgin City ellen. A magyar válogatott hálóőr a találkozó hajrájában, egy nagy ütközés következtében megsérült, és a 79. percben le is kellett cserélni. Ez volt az utolsó (összességében a 21.) mérkőzés, amikor a légiós védte a Hibs kapuját az idényben.

Azóta eltelt két hónap, lezajlott egy edzőváltás is az Edinburgh-i gárdánál, és bár pár hete, a Hamilton és a Dundee elleni mérkőzéseken már leülhetett a kispadra, a Hibernian utolsó négy mérkőzésén már a keretben sem volt a magyar kapus.

Edzője, Paul Heckingbottom a Scotsman c. lapnak adott magyarázatot Bogdán távollétére:

Ott volt már a keretben, amikor visszatérhetett agyrázkódása után, de nem érezte jól magát, egyáltalán nem volt boldog azzal, amilyen állapotban volt. Még mindig érezte a tüneteket. Nem lehetsz eléggé óvatos egy fejsérülésnél, el is ment egy specialistához, hogy megvizsgáltassa magát, de a azok nem mutattak ki semmit. A Liverpoollal együtt dolgozunk a felépülésén, a könnyített edzéseket már végezheti, de nincs pontos határideje még annak, mikor térhet vissza ténylegesen. Reméljük, hamarosan a pályán láthatjuk majd – mondta a menedzser.

A Hibernian 30 forduló után a 6. felsőházi rájátszást érő helyen áll a skót élvonabeli ligában.