– Egy kisebb húzódást szenvedtem a combhajlító izmomban a Balmazújváros elleni mérkőzésen, ezért lejöttem a szünetben, hogy ne legyen komolyabb baj – mondta a csakfoci.hu-nak Baráth Botond, a Honvéd játékosa. – A szerdai, Videoton elleni nagyon fontos bajnokin mindenképp szeretnék pályára lépni. Ezért is használom napi kétszer 30 percet a Game Readyt, azóta sokkal frissebbnek érzem magam, így nagy eséllyel tudok majd játszani szerdán.

A kispestiek védője beszélt a csapat formájáról is.

– A kupakiesés nem tett jót az önbizalmunknak, de a bajnokságban kezdünk kiegyenesedni, az utolsó három meccsen hét pontot szereztünk. Nagyon fontos lesz a Videoton elleni találkozó, hiszen egy siker nagy lökést adhat. Ők biztos szeretnének visszavágni a tavaly tavaszi vereségért, mivel azzal mi lettünk a bajnokok. Nekünk természetesen az a célunk, hogy megakadályozzuk, hiszen a bronzérem elérhető közelségben van – zárta Baráth.

A Honvéd szerdán 18 órakor pótolja a Videoton ellen elmaradt bajnoki meccsét.

___________________________________________________________________________________________

Az Endo Plus Service Kft. több hazai klubot és játékost is szponzorál Game Ready-vel. A készülék hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. Kiválóan egészíti ki a fizioterapeuták és a masszőrök munkáját. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is.