Ahogy arról már beszámoltunk, a magyar U19-es válogatott szerdán, a Hidegkuti Nándor Stadionban 2-1-re legyőzte Szlovéniát a hazai rendezésű Eb-selejtezőtorna első mérkőzésén. A mieink Szoboszlai és Schön remek góljával fordítottak azután, hogy a 14. percben még a vendégek szerezték meg a vezetést.

A 66. percben esett győztes találatot megelőzően Schön a Puskás Akadémia játékosától, Kiss Tamástól kapott remek gólpasszt (mint ahogy az egész akció nagyszerű volt), ami amiatt is igen érdekes, hogy Kiss ekkor már közel sem 100 százalékos állapotban futballozott.

A 63. percben a Szombathelyen nevelkedett szélső látványos mozdulattal akart a kapuba ollózni, de rosszul ért talajt, az esés miatt az 58. percben, csereként beállt fiatal futballista nem is érezte jól magát, majd a 83. percben le is hozták a pályáról. A meccset követően a Heim Pál Kórházba vitték, ahol koponya-CT vizsgálata is volt. Szerencsére komolyabb gondot nem állapítottak meg, “csak” enyhe agyrázkódása van Kissnek, aki ebben az állapotban is gólpasszig jutott tehát.

A jelenet, majd a gólpassz 0:47-től: