A hétvégi bajnoki 24. percében a Paks játékosa, Kulcsár Dávid és az Újpest támadója, Lacina Traoré együttesen csaptak le egy szabad labdára, majd a zöld-fehér szélső lenn maradt a gyepen, és hosszas ápolást követően sem tudta folytatni a játékot – kezdi beszámolóját a paksifc.hu, majd idézi Kulcsárt, aki rossz híreket közölt a klubhonlapnak.

„Vasárnap MRI-felvételt készítettek Budapesten, hétfőn pedig Dr. Abkarovits Gézával konzultáltam, aki hat éve a másik lábam is operálta.

Bár a doki nem tudta kimozgatni a jobb térdem a helyéről, de nagyon úgy fest, keresztszalag-szakadást szenvedtem.

Sajnos mindenképpen bele kell nézni, fel kell nyitni, hiszen a képalkotói felvételek alapján valószínű, sérült a keresztszalagom” – fogalmazott Kulcsár, aki hozzátette, az esetet megelőzően nem történt szabálytalanság, mindösszesen rosszul ért talajt, miután elrúgta a labdát.

A cikk megjegyzi, hogy a beavatkozásra még ezen a héten sor kerülhet, Kulcsár Dávid felépülésével kapcsolatosan pedig folyamatosan tájékozódhatnak majd a szurkolók a hivatalos honlapról. Az Újpest elleni bajnokin egyébként sérülés miatt Bartha László, Szabó János, Gévay Zsolt, Kecskés Tamás, Fejes András, Vági András, Nagy Richárd, Haraszti Zsolt és Simon Ádám sem volt bethető.