A Loki-szurkolók szavazatai alapján a tavalyi évhez hasonlóan idén is Nagy Sándor kapus nyerte „A szezon legjobb játékosa” címet.

Megmondom őszintén,

meglepett, hogy idén is engem választottak meg a szurkolók.

Hatalmas megtiszteltetés, hogy ilyen sokan szavaztak rám, és végül én nyertem, de ezt nemcsak magamnak, hanem a társaimnak és a szakmai stáb tagjainak is köszönhetem, akik folyamatosan bíznak bennem. Ezt nagyon köszönöm nekik. Emellett boldog vagyok, hogy ilyen sok voks érkezett, hisz ez azt jelenti, a szurkolókat érdekli az együttesünk. Köszönöm, hogy a DVSC tagja lehetek – nyilatkozta a DVSC hivatalos oldalán Nagy.

Mint ismert, a kapus kisebb sérüléssel bajlódott a szezon hajrájában, de mint elmondta, ez szerencsére már a múlté.

Úgy érzem, nem vagyok még top formában, de nap mint nap azért dolgozom, hogy újra a régi legyek.

Sokat hagytam ki, örülök a visszatérésnek, és annak is, hogy végre már meccseket is játszunk.

Az FC Minaj ellen még kicsit nehéz volt a csapatnak, de azon vagyunk, hogy a jövőben még jobban teljesítsünk. A Diósgyőr ellen már frissebbek voltunk, és magabiztosan nyertünk – fogalmazott Nagy Sándor, aki a közelgő Európa Liga-párharcról is beszélt. – Mindenki nagyon várja már a Kukësi elleni találkozókat. Készülünk, természetesen ez a téma, de szerencsére nemcsak bennünket, játékosokat, hanem a szurkolókat is foglalkoztatja a nemzetközi szereplés. Többször előfordult, hogy megállítottak az utcán, és mondtak egy-két biztató szót nekem. Kielemeztük ellenfelünket, a látottak alapján azt mondhatom, nagyon jó csapatról van szó. Szeretnénk továbbjutni, de biztos, hogy nem lesz könnyű.