Szokol Zsolt a Vác ellen 2-0-ra végződő találkozó 75. percében sérült meg, miután egy beadás után a kapusával, Jova Leventével ütközött. A nyíregyházi védő néhány másodpercre elveszítette az eszméletét, akit a társak oldalfekvő helyzetbe fordítottak, majd hosszas ápolás után mentővel kórházba szállították.

A csapatorvosa, dr. Sánta János elmondta, hogy a játékos sápadt volt, zavartan beszélt és furcsán vette a levegőt. Szokolnál a kórházban koponya CT-t csináltak, ami negatív eredménnyel végződött.

Az utolsó amire emlékszem az, hogy valahol a felezővonal tájékán poroszkálok, majd hogy a mentőautóban fekszem. A köztes idő kimaradt. Utólag tudtam meg, hogy egy beadásnál meglöktek, majd Jova Levi a térdével eltalálta a tarkóm. A mentővel bevittek a kórházba, kaptam egy in­fúziót, csináltak egy koponya CT-t és mivel szerencsére negatív volt az eredmény, haza is engedtek. Vasárnap még nagyon fájt a fejem és hányingerem volt, ez hétfőre már csökkent – mondta a szon.hu-nak Szokol.

Elsötétített szobában kell pihennie

Úgy néz ki, hogy nekem véget ért a szezon, hiszen egykét hétig biztosan nem lehet edzeni. Most azt fogom csinálni, mint a kislányom, Fruzsika: eszem és alszom a hűvös, elsötétített szobában. Utólag megtudtam, hogy sokan aggódtak értem, ami jól esett – tette hozzá.