Súlyos sérülést szenvedett az NB II-es Soroksár karmestere, Frőhlich Roland a keddi edzésen. Akkor a tüzetes orvosi vizsgálatok eredménye nélkül még megtippelni sem lehetett, mennyi kihagyás vár a támadó középpályásra, de aztán megjöttek az eredmények…

Sajnos beigazolódott félelmünk, Roland elülső keresztszalagja elszakadt, oldalszalagjai beszakadtak és emellett porcleválást is szenvedett – tájékoztatott a Soroksár ügyvezető igazgatója, Dragóner Attila. – A műtét után hosszú lábadozás vár rá, de klubunk természetesen minden segítséget megad neki a mihamarabbi visszatéréshez.

Pontosan nem lehet tudni ugyan a kihagyás időtartamát, de az ilyen jellegű sérülések felépülési ideje 8-9 hónap, azaz Frőhlich számára minden bizonnyal véget ért az idei bajnokság – írja a klubhonlap.

A korábban többek között az MTK-nál, Pécsen, Dunaújvárosban, Mezőkövesden és Pakson is megfordult, 30 éves futballista az előző idényben került Soroksárra, 17 bajnokin, valamint három Magyar Kupa-találkozón lépett pályára, ezeken négy gólt szerzett. Idén remekül kezdte a szezont, egyből az első bajnoki összecsapáson duplázott és komoly érdemei voltak eddig abban, hogy hét forduló után a Lipcsei Péter vezette gárda listavezetőként várhatja a hétvégi folytatást.

Frőhlich 83 NB I-es és 117 NB II-es találkozón játszott eddig pályafutása során,  32 gól fűződik összesen a nevéhez.