Lassan két hónapja szenvedett súlyos sérülést a Nyíregyháza Spartacus játékosa, Gyurján Bence. A támadó csapata legjobb őszi meccsén, a Békéscsaba elleni 6-3-as győzelem alkalmával ütközött nagyon szerencsétlenül az ellenfél kapusával, Ribánszki Lászlóval.

– Eltalálta a térdemet, ami lezsibbadt, és jó darabom felszakadt a bőr is – elevenítette fel a történetek Gyurján a boon.hu-nak. – Esztergályos doktor megvizsgált, készült MRI-felvétel és ez alapján kiderült, hogy részleges szakadás van a belső oldalsó, és elülső keresztszalagjaimban.

A sérüléskor nagyon megijedtem, szerencsére a diagnózis kissé megnyugtatott. Egy sérülés sohasem jön jókor, nekem ez az első komolyabb. Éppen akkor szenvedtem el, amikor jól játszva győztük le a csabaiakat. Nekem is jól ment, a csapat meg szerintem az ősz meccsét játszotta.

Úgy érzem, a vártnál is jobban gyógyulok, de szerencsére vigyáznak rám, bár nagyon szeretnék már játszani, nem szabad siettetni az egészet. Nem vagyok türelmetlen, de nem könnyű, hiszen a többieket csak a lelátóról nézhetem – mondta Gyurján Bence, aki jelen állás szerint 2019-ben már újra csapata rendelkezésére állhat majd.

A súlyos sérülés videón: