Szilvási Péter, a Gyirmóti játékosa is így van ezzel, és keresztszalag műtétje után azonnal bele is kezdett a rehabilitációba.

Felépülésében nagy segítségére van a Compex SP 8.0 izomstimuláló készülék. Ennek az otthon is tökéletesen alkalmazható eszköznek a használatával optimalizálható az erőnlét és állóképesség, segít a gyorsabb izom-regenerációban, miközben segít elkerülni a sérüléseket, valamint segítséget nyújt a fájdalom csillapításában is.


A készülék a legújabb, MI-Autorange (izom-intelligencia) technológiát magában foglalja, mely folyamatosan hozzásegíti a felhasználót segíteni a még jobb eredmények elérésében.

A Compex készülékek hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók.