Honvéd: Pozitív lett az egyik dolgozó koronavírus-tesztje

A Magyar Futball Akadémia egyik irodai munkatársa pozitív koronavírus-tesztet produkált, de nem került kapcsolatba a csapat játékosaival.
Csakfoci Admin 2020. augusztus 6., csütörtök 19:16
A Magyar Futball Akadémia egyik irodai munkatársa pozitív koronavírus-tesztet produkált, de nem került kapcsolatba a csapat játékosaival.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. augusztus 6., csütörtök 19:16

A Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelezte, hogy pozitív lett a Magyar Futball Akadémia egyik irodai munkatársának koronavírus tesztje.

Az irodai munkakörnyezetben dolgozó alkalmazott a kötelező kockázatelemző kérdőív kitöltése után jelezte, hogy enyhe tünetei vannak.

Az ilyenkor szükséges tesztet külső helyszínen végezték el rajta, és azóta is otthonában tartózkodik.

A klub munkavállalója a Budapest Honvéd FC játékosaival nem került kapcsolatba, őket egyébként az orvosi csapat folyamatosan ellenőrzi. A klub elkezdte azoknak a munkatársaknak a tesztelését, akik esetlegesen érintkezhettek a fertőzöttel, sőt elővigyázatosságból azoknál a kollégáknál is megcsináltatja a tesztet, akik egy épületben tartózkodtak vele. A járványügyi előírásokat továbbra is betartja a Honvéd és ezek alapján jár el a jövőben is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh Hunor Vajk
Hosszú távú szerződést írt alá a dán Köbenhavnnál az U17-es magyar válogatott játékos, Németh Hunor Vajk.
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Tovább az összes átigazoláshoz