Dzsudzsák az NB I-ben készül, új igazolás a Honvédnál és Pakson is - napi átigazolási hírek

Ha gyorsan képbe akarsz kerülni, hogy mi történt kedden a hazai átigazolási piacon, akkor ez a te cikked!
Dudás Gábor 2020. augusztus 4., kedd 22:47
Ha gyorsan képbe akarsz kerülni, hogy mi történt kedden a hazai átigazolási piacon, akkor ez a te cikked!
Szerző: Dudás Gábor 2020. augusztus 4., kedd 22:47

Az MTK edzéseit látogatja Dzsudzsák Balázs

Polyák Balázs sportigazgató kiemelte, hogy a magyar válogatott játékos csak edz a kék-fehér klubnál.

A DVSC-től érkezett a Paksi FC új igazolása

A tolnai együttes egy évre kölcsönvette a másodosztályú DVSC-től Csősz Richárdot, akinek a szerződésében vételi opció is szerepel.

Olaszországot is megjárt horvát védő jöhet az NB I-be – a játékos is megerősítette

Lengyel sajtóhírek szerint a legutóbb a Cracoviában játszó korábbi horvát utánpótlás-válogatott hátvéd, Niko Datkovic a Kisvárda csapatában folytathatja pályafutását. Ezt a játékos is megerősítette később.

A nap további hírei

A Honvéd megállapodást kötött Boubacar Traoréval. A 20 éves támadó Maliból származik, ahol az AS Salmamy utánpótlásában, majd a Stade Malien felnőttcsapatában futbalozott. Az elmúlt két szezonban a tunéziai első osztályban szerepelt, a CA Bizertin játékosaként 16 mérkőzésen lépett pályára, 6 gólt és egy gólpasszt szerzett.

A Mezőkövesd kedden szerződést kötött a 21 éves grúz Luka Lakvekhelianival és a 26 esztendős orosz Serder Serderovval, a játékosok hétfőn átestek az orvosi vizsgálaton. Mindkét labdarúgóval hároméves megállapodást írt alá a borsodi klub, ennek értelmében a grúz védő és az orosz támadó egyaránt 2023. június 30-áig erősíti a Mezőkövesdet. A sárga-kékek megerősítették a csakfoci.hu korábbi információját is: Bencze Márk személyében egy 20 esztendős magyar utánpótlás-válogatott középpályás is igazoltak.

A csakfoci.hu információi szerint mégsem igazol a MOL Fehérvár FC-hez a spanyol másodosztálytól búcsúzó Extremadura 22 éves ghánai középpályása,. Emmanuel Lomotey.

Minden első- és másodosztályt érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyet itt találsz meg!

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz