Fotó: www.gsp.ro

Sajtóhír: A Vidi román védőért tett ajánlatot - egy belga csapat is képben

Az FCSB is meg akarta szerezni a Botosani egyik legjobbját, Chindris azonban legszívesebben külföldön folytatná pályafutását.
Nyikes Zoltán 2020. július 29., szerda 10:40
Fotó: www.gsp.ro
Az FCSB is meg akarta szerezni a Botosani egyik legjobbját, Chindris azonban legszívesebben külföldön folytatná pályafutását.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. július 29., szerda 10:40

Február végén röppent fel először a román sajtóban az a hír, hogy a MOL Fehérvár FC és az FCSB is kiszemelte magának a Botosani 21 éves védőjét, Andrei Chindrist.

A Fanatik legfrissebb információja szerint a bukaresti klub elnöke, Gigi Becali április közepén, a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet alatt komoly lépéseket is tett, hogy megszerezze az utánpótlás-válogatott játékost, ám hiába nyúlt mélyen a zsebébe, a Botosani elnöke, Valeriu Iftime és Chindris is úgy döntött, hogy nem él a lehetőséggel.

A román lap azt írja, hogy a jelenlegi prioritás az, hogy a Transfermarkt által 800 ezer euróra becsült játékos külföldön folytassa pályafutását,

a saját értesüléseik szerint pedig a MOL Fehérvár FC és a belga Mouscron már ajánlatot is tett Chindrisért

- ezt pedig Iftime is megerősítette a nyilatkozatában.

A kolozsvári születésű játékos 2017 januárjában igazolt az Universitatea Cluj utánpótlásából a Botosanihoz, amely előbb az Academica Clinceninek, majd a CS Stiinta Miroslavának adta kölcsön, 2018/19-es szezontól pedig már folyamatosan számoltak vele az első keretben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz