Huszti is maradhat a Vidinél: "Még folynak az egyeztetések"

Az idény végén viszavonult középpályás maradhat a MOL Fehérvárnál.
Dudás Gábor 2020. július 26., vasárnap 15:26
Az idény végén viszavonult középpályás maradhat a MOL Fehérvárnál.
Szerző: Dudás Gábor 2020. július 26., vasárnap 15:26

Huszti Szabolcs június végén jelentette be, hogy csapattársához, Juhász Rolandhoz hasonlóan befejezi aktív játékos-pályafutását. A két rutinos  (most már csak ex-) futballista azonban a továbbiakban is a MOL Fehérvár segítségére lehet.

- Ha minden jól megy, Szabi és Roli is a klub kötelékében marad - erről még folynak az egyeztetések. De remélem, hamarosan jó hírekkel szolgálhatok ez ügyben. Régóta terveztük Rolival is, hogy lesz egy közös folytatás - mondta Kovács Zoltán az M1 Nemzeti Sporthiradójának.

A súlyos sérülése miatti hosszú kihagyást követően ismét a Vidivel edző Géresi Krisztián kapcsán is nyilatkozott a sportigazgató.

- Krisztián előtt még nagyon hosszú út áll addig, hogy azt a játékost láthassuk, akit mindannyian szerettünk és elismertünk. De biztos, hogy el fog érni oda, látva a munkamorálját - tette hozzá Kovács.

Olvastad már?
"A válogatottba nem pénzt keresni jártam" - Tilos passzolni Juhász Rolanddal
A visszavonult Juhász Rolandtól megtudtuk azt is, miért volt ekkora különbség a Vidi és a Fradi között. Tilos Passzolni!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz