Az NB I-en belül válthat a kapós magyar szélső, dupla igazolás a ZTE-nél - napi átigazolási hírek

Ha napközben nem tudtad minden hírünket az oldalunkon, illetve folyamatosan frissülő rovatunkban elolvasni, akkor itt mindent megtalálsz egy helyen. Öt perc alatt átfuthatod a történéseket, de ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor a linkekre kattintva a teljes sztorikat is elolvashatod!
Dudás Gábor 2020. augusztus 11., kedd 23:18
Ha napközben nem tudtad minden hírünket az oldalunkon, illetve folyamatosan frissülő rovatunkban elolvasni, akkor itt mindent megtalálsz egy helyen. Öt perc alatt átfuthatod a történéseket, de ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor a linkekre kattintva a teljes sztorikat is elolvashatod!
Szerző: Dudás Gábor 2020. augusztus 11., kedd 23:18

Fradi: “Hoztunk azért egy-két rosszfiút is” – Kubatov és Orosz az igazolásokról

Az FTC elnöke és vezérigazgatója, azaz Kubatov Gábor és Orosz Pál adott hosszabb helyzetértékelést a közelgő idényről, a nyári erősítésekről és Zubkov megtartásáról is. Bővebben itt - kattints!

Újabb NB I-es csapat vinné a Puskás szélsőjét

Továbbra is kérdéses, hol folytatja pályafutását a Puskás Akadémia utánpótlás-válogatott szélsője, Kiss Tamás, aki az előző idényben 26 NB I-es bajnokin két gólpasszig jutott a Diósgyőr kölcsönjátékosaként, a szezont követően pedig a miskolci klub képviselői hangsúlyozták, hogy szívesen megtartanák végleg a 19 éves labdarúgót A csakfoci.hu információi szerint nagy esély van arra, hogy a korábban a Haladásnál is megfordult szélvészgyors szélső a Mezőkövesd Zsóry FC-ben folytatja karrierjét. Részletek itt!

70 milliós fizetésen bukhatott el Novothny szerződtetése – sajtóhír

Honlapunk úgy tudja, az azerbajdzsáni első vonalban szereplő Neftchi Baku szerződtette volna Novothny Somát, azonban azeri sajtóhírek szerint a klub elállt a csatár szerződtetésétől a magas fizetési igényei miatt. A részletekről ide kattintva olvashatsz!

ZTE: A Puskás Akadémiából és külföldről is erősítettek

Több poszton bevethető középpályással, a felcsúti Artem Favorovval és egy szlovén középhátvéddel, Ziga Zivkóval is erősített a ZTE NB I-es csapata. Kattints a részletekért ide!

MTK: Hosszabbítást ért a 75,9%-os mérleg – közel 50%-os játékperc a fiataloknak

Az MTK Budapest életbe léptette az opciós jogát és szerződést hosszabbított vezetőedzőjével, a német Michael Borisszal. Itt a hivatalos bejelentés és a részletek!

Minden első- és másodosztályt érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyet itt találsz meg!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz