Újpest: A 10-szeres bajnokcsapattól érkezhet északmacedón szélső - sajtóhír

Macedón sajtóhírek szerint Matej Cvetanoski személyében újabb északmacedón játékos kerülhet Újpestre.
Csakfoci Admin 2020. július 25., szombat 10:06
Macedón sajtóhírek szerint Matej Cvetanoski személyében újabb északmacedón játékos kerülhet Újpestre.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 25., szombat 10:06

A gol.mk információi szerint a koronavírus-járvány miatt megszakított előző idényben az északmacedón Vardar Szkopjéval bajnoki címet ünneplő Matej Cvetanoski az Újpesthez igazolhat a nyári átigazolási időszakban.

A 22 éves, északmacedón utánpótlás-válogatott támadó minden bizonnyal külföldön folytatja pályafutását, hiszen a lila-fehérek mellett Lettországból és Törökországból is érdeklődnek iránta - ám a legközelebb az Újpest áll a legközelebb az egyezséghez.

Cvetanoskinak lejárt a szerződése a Vardarnál, így a IV. kerületiek ingyen szerezhetik meg a bal és jobb szélen bevethető szélső játékjogát.

A portál kiemeli, Cvetanoski olyan klubban játszhat, ahol a honfitársa, Kire Ristevski a keret tagja, és az elmúlt időszakban több északmacedón játékos is megfordult, többek között Enis Bardhi és Viktor Angelov, aki manapság az FK Shkupi csapatát erősíti.

Cvetanoski profi pályafutását a Gjorce Petrovban kezdte, majd megfordult a Pelisterben, innen pedig 2018-ban a 10-szeres Vardarhoz igazolt, ahol egy bajnoki címet nyert.

A mögöttünk hagyott szezonban 22 tétmérkőzésen lépett pályára, három gólt rúgott, és hét gólpasszt jegyzett. Összesen pedig 111 meccsen 8-szor volt eredményes, és 12 asszisztot osztott ki a társaknak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz