Botrány a PSG elvesztett döntőjén: Neymar ezúttal egy szurkolót ütött meg - videók

Egyetlen trófeával zárta a bajnoki idényt a Paris Saint-Germain, a csapat brazil frontembere nem mindennapi módon vezette le a feszültséget.
Csakfoci Admin 2019. április 28., vasárnap 13:00
Egyetlen trófeával zárta a bajnoki idényt a Paris Saint-Germain, a csapat brazil frontembere nem mindennapi módon vezette le a feszültséget.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. április 28., vasárnap 13:00

Szombaton 21:00-s kezdettel a párizsi Stade de France-ban került megrendezésre a Francia Ligakupa-döntő, a Stade Rennais és a Paris Saint-Germain párharca. Bár a fővárosi csapat már 21 perc elteltével kétgólos előnyben volt Neymar és Dani Alves találatainak köszönhetően, egy 40. percben született Kimpembe öngól, és a 66. percben lőtt egyenlítő találat miatt hosszabbításra került sor.

A 118. percben a játékvezető egy durva szabálytalanság után kiállította Kylian Mbappét, így a tizenegyespárbajra 10 emberrel álltak ki a párizsiak. Az első öt-öt büntetőt mindkét oldalon érvényesítették, ám a hatodik körben Sarr találatára nem tudott válaszolni Nkunku, így a PSG elvesztette a finálét.

Az éremosztást követően a pályáról levonuló Neymart a telefonjával videózta, és szóban inzultálta egy szurkoló. A brazil játékos frusztráltságát rajta vezette le, csapattársainak kellett a támadót arrébb tessékelnie, amint az az alábbi videóban látható.

Neymart az UEFA legújabb határozata 3 Bajnokok Ligája mérkőzéstől tiltotta el a Manchester United elleni visszavágó játékvezetőjének bírálásáért, a szombaton történtek után pedig az sem kizárt, hogy a honi sorozatokban sem fogjuk látni egy ideig a szélsőt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz