Tippek a sikeres vásárláshoz

A sikeres bevásárlás kulcsa a tervezésben rejlik. Soha ne induljon el a bevásárlóközpontba bevásárlólista nélkül. Ha tartja magát a listához, kevesebb az esélye, hogy olyan is bekerül a kosárba, amire amúgy nem lenne szüksége. A tervezés fontos pontja az akciós újságok átlapozása, amelyben segítségére lesz a Kaufino portál. Hasonlítsa össze az egyes újságok akciós kínálatát, és vásároljon ott, ahol a leginkább megéri. Ha nincs sürgősen szüksége az adott termékre, várja meg, amíg valahol akciós nem lesz. Végül pedig mindig használja az adott áruház hűségkártyáját, amennyiben rendelkezik ilyennel.

Akciós újságok a Kaufino portálon

A legtöbb áruház rendszeresen kínál akciós újságokat a legfrissebb kedvezményekkel. Emlékszik még azokra az időkre, amikor a postaládában kerestük a szórólapokat? Ez már a múlté, válassza a környezetkímélő megoldást, mint amilyen a Kaufino portál. A Kaufino oldalán megtalálja a legnagyobb áruházak legújabb akciós újságait, amelyeket kényelmesen online átlapozhat, és összehasonlíthatja a kínálatukat. Megtalálja itt például a Penny Market vagy a Tesco akciós újságait is, tele jobbnál jobb kedvezményekkel.

Átlátható weboldal

A Kaufino portál előnye a nagyon jól átlátható weboldal és az egyszerű keresés. Az akciós újságokat folyamatosan frissítik, a legújabb szórólapokat megtalálja egyenesen a főoldalon. Ha konkrét újságot keres, használja a weboldal keresőjét. Böngészhet kategóriák szerint is. A klasszikus élelmiszert és háztartási cikkeket kínáló áruházak mellett talál itt egyéb kategóriákat is, mint például Elektro, Otthon és kert, Bútor, Divat és cipő és sok más. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálja a neki való akciós újságot. Spórolásra fel!