Hírek mindenfelől

Téged is érdekelnek a színházzal, premierekkel kapcsolatos hírek és tudnivalók, a színészekről szóló komolyabb cikkek, de csak elvétve “futsz össze” egy-egy ezzel kapcsolatos, minőségi tartalmú cikkel?

A Hírek Ma hírgyűjtő oldal munkatársaival a legaktuálisabb hírekről beszélgettünk, amik náluk egy helyen, téma szerint megtalálhatóak. Úgy is mondhatjuk, hogy belföldi hírek percről percre. A honlapon olvashatunk többek között színházi előadásokról, a kiosztott díjak nyerteseiről, de akár a színészek legújabb vagy éppen visszatérő szerepeiről is, illetve azt is megtudhatjuk, ki az, aki a visszavonulását tervezi. 

Feléled a kultúra

Ahogy egyre inkább kinyílik előttünk a világ, úgy tér vissza az élet a színházakba is, talán még nagyobb lendülettel és alázattal, mint annak előtte. Ennek pedig nemcsak a színészek és az ott dolgozók örülnek, de a színházkedvelők is legalább ugyanannyira. Újra megcsodálhatjuk Puccini Toscáját, vagy átadhatjuk magunkat a zene élményének, mialatt Rost Andrea elkápráztat bennünket fantasztikus szopránjával.

Érdemes tehát naprakésznek lenni, hogy egész biztosan semmiről se maradjunk le, és pótolni tudjuk az oly hosszúnak tűnő kimaradt időt. Ebben lehet segítség a Hírek Ma. Az oldal célja ugyanis, hogy egyetlen felületen mutassa meg, melyek az adott pillanatban a legfontosabb hírek a magyar sajtóban, azon belül pedig a színházi világban. 

Újra élni kell, élvezni, amit a színház ad

Ahogy az előadások, a színházi szerepek tekintetében, úgy a hírekkel kapcsolatban sem a mennyiség, kizárólag a minőség az, ami számít. Azonban ez igaz az élet minden egyes területére. Vissza kell térni a megszokott életbe, a megszokott impulzusokhoz, hatásokhoz. Képzelj csak el egy könnyű nyári estét a Mammut Tetőn, Budapest egyik legjobb kertmozijában, esetleg a Recirquel – az újcirkusz, a klasszikus és a modern tánc keverékének – előadását nézve. Ez mind – és még jóval több minden – csak rád vár! 

Kísérd figyelemmel a Hírek Ma oldalát, ahova nagy gondossággal válogatják össze a legfrissebb érdekességeket a színházi élet háza tájáról. Neked csak annyi a dolgod, hogy elolvasd, majd kiválaszd a következő programod. Legyen az akár egy vidám musical előadás vagy egy avantgárd szobrokból álló kiállítás a budapesti Kálmán Makláry Fine Arts Galériában, egy a lényeg. Érezd jól magad, és élj meg minden egyes pillanatot!