A kényelem vagy a kellem az elsődleges?

Miért kellene választani e kettő közül? A teljes és tökéletes elégedettség kulcsa, hogy mind a praktikum, mind az esztétikum a maximumon teljesít. Ha bármelyik csorbát szenved, akkor pillanatok alatt felszínre kerülhet az elégedetlenség, majd később az újabb vásárlásra sarkalló csalódottság.

A lábaink számára komfortos környezet nagymértékben függ a cipő kialakításától, talpszerkezetétől. A Skechers memóriahabos talptechnológiája egyedülálló és egyeduralkodó a piacon. Ami pedig az általa megteremtett járási könnyedséget illeti, szinte leírhatatlan a különbség, ami egy hagyományosnak mondható, legfeljebb talpbetéttel feljavított cipő belseje és a gyártó kínálta kényeztető közeg között húzódik.

Nincs két egyforma ember kerek e világon, így aztán nem túlságosan nagy meglepetés, hogy két azonos talp vagy lábfej sem létezik. Ami egyikünknek optimális, az a másikunknak hordhatatlan. Így van ez rendjén. Na, de hogyan küszöbölhető ki ez az óriási kontraszt? Egyáltalán vállalhat-e felelősséget bármelyik gyártó azért, ha a lábbelije nem felel meg mindenkinek?

Az igazság az, hogy az egyedi eltérések uniformizálása sohasem cél. Felesleges lenne ezen az úton elindulni. S erre a márka is ráébredt. Ezért aztán általánosítás és univerzális megoldások helyett kitalált valami olyat, ami önmagában tárt kapukkal fogadja a nagyon különböző lábboltozatokat. A memóriahabos technológia ugyanis kicsit úgy írható le, mint egy ölelés, ami “személyre szabott”. A talp barázdáltsága, az ujjak esése nem lényeges, hiszen a memóriahab kitölti a réseket, lyukakat és harmonikus közeget teremt. Mindenkinek. Innentől fogva ténylegesen mellékessé válnak az egyedi preferenciák, mert ez az a környezet, amire azt modhatjuk: tökéletes. Ráadásul a CCC óriási választékot kínál mind online, mind személyesen!

Hétköznapi vagy sportos viselet?

E két jellemző nem zárja ki egymást. Ami laza, egyben mindennapos is lehet, de pont fordítva: a sportos is átlényegülhet jóformán ünnepi, tehát ritkán felvett lábbelivé.

Ami biztos, hogy a Skechers portáján számtalan modell elérhető, melyek minden igénynek megfelelnek. Aki csak sportoláshoz keres csukát épp úgy kitűnő helyen jár, mint aki a hétköznapok rohangálásait kívánja lábra szabott módon megkönnyíteni.

Ráadásul, ha az öltözködési stílus így is-úgy is sportos, akkor egyetlen pár cipő könnyedén helytállhat a különböző kihívások alkalmával.

Az biztos, hogy egyetlen lépést sem érdemes a memóriahabos talpölelés nélkül megtenni.

Miért kifizetődő taktika a talpak egészségéért minden nap tenni?

Azért, mert a lábak épsége nagymértékben függ attól, hogy a talpak milyen felülettel érintkeznek. A testsúly optimális eloszlásának (is) a kulcsa a megfelelő terhelés. S bár sokan alig figyelnek oda a részletekre, mégis, ahogy a mondás is tartja, azokban bújik meg a kisördög. A hosszútávú, örömteli és frissességet adó használat csak akkor valósulhat meg, ha a hiánytalan kényelem kompromisszumok nélkül biztosított.