Szó lesz többek között a 24 hónapos kölcsön jellemzőiről, az igénylés feltételéről, menetéről, illetve a folyósításról is.

24 hónapos futamidejű kölcsön, amivel számos kihívás és probléma hidalható át sikeresen

Teljeskörű előzetes tájékoztatás után, a hitelbírálat eredménye alapján engedélyezhető kölcsönösszegről jön létre a szerződés, maga a folyósítás pedig megadott számlaszámra a szerződéskötéstől számított 10 munkanapon belül történik.

A kölcsön szabad felhasználású, azaz bármilyen célra felhasználható. Vagyis bármilyen felmerülő élethelyzet vagy probléma áthidalásához van szükség mielőbb forrásra, a Provident 24 hónapos kölcsöne gyors megoldást jelenthet.

Mutatjuk, milyen feltételek mellett van lehetőség a 24 hónapos kölcsön igénylésére

A Provident 24 hónapos futamidejű kölcsönét azon ügyfelek igényelhetik, akik a kölcsönigénylési szándékuk jelzésekor a Providentnél havi törlesztésű kölcsönnel rendelkeznek.

A 24 hónapos kölcsönkonstrukció keretében elérhető legalacsonyabb kölcsönösszeg 50 ezer, a legmagasabb pedig 450 ezer forint. A THM mértéke: 24,5%. Ez mindenképpen elegendő keretet biztosíthat mondjuk egy-egy háztartási gép cseréjéhez vagy bármilyen váratlan anyagi kiadás fedezéséhez.

Fontos hozzátenni, hogy a szabad felhasználás lehetőségén túl a 24 hónapos kölcsön igényléséhez kezesre vagy fedezetre nincs szükség. Ami pedig a korrekt és kiszámítható feltételeket illeti, a törlesztőrészlet és a kamat a 24 hónapos futamidő teljes idő alatt fix marad.

Így juthatunk hozzá minél rövidebb időn belül a 24 hónapos kölcsönhöz

Amennyiben a hitelbírálat eredménye pozitív, akkor a 24 hónapos kölcsön folyósítására a szerződéskötéstől számított 10 munkanapon belül kerül sor, arra a saját vagy közös tulajdonú bankszámlára, amit előzetesen megadtunk a szerződéskötés során.

Persze arra is van lehetőség, ha gyorsítani szeretnénk az igénylési folyamaton. Méghozzá ha kölcsön mellé külön díj ellenében igényeljük az Otthoni Szolgáltatást. Ezen szolgáltatás választása esetén szó szerint „házhoz jön a pénz”. Vagyis a pénzintézet munkatársa az otthonunkban keres fel minket, itt kerül sor a hitelbírálatra, szerződéskötés esetén pedig sokkal gyorsabban hozzá is juthatunk az igényelt pénzösszeghez, a szerződéskötéssel egyidejűleg, mégpedig készpénzben. Bőven adódhat olyan élethelyzet, amikor ez a plusz gyorsaság elképesztően értékes.