Elmondható, hogy nagyon meggyőzőek tudnak lenni, ráadásul a prémium jelző sem véletlen került rájuk. Nézzük meg, mit is tudnak ezek az asztali számítógépek, miért érdemes rájuk beruházni!

Laptop vagy asztali számítógép?

Sokan a laptopokat részesítik előnyben annak ellenére is, hogy csak egy helyben, otthon használják őket. Ez pedig kompromisszumokkal járhat, melyekbe nem kell belemennie, ha prémium számítógépet választ. Egy laptop esetén adott szinte minden, minimális variálási lehetőség van a konfigurációt tekintve. A legtöbb laptopban maximum azt tudja meghatározni, hogy mennyi RAM-ot szeretne hozzá.

Ezzel ellentétben egy asztali számítógép esetén szinte korlátlanok a lehetőségei. Ön választja ki, hogy milyen és mekkora monitorra van szüksége, mennyi memóriával bővíti esetleg később a gépét. A tárhely sem akadály, nem kell USB-vel külső háttértárat csatlakoztatni később, ha kifogyna a tárhelyből, bővítheti azt. Ez mind-mind olyan előny, ami mellett a laptopok csak akkor tudnak labdába rúgni, ha létfontosságú Ön számára a hordozhatóság.

Miért érdemes prémium számítógépet választani?

Nem mindegy ugyanakkor az sem, hogy az asztali PC-k közül melyiket választja. Vannak természetesen régebbi modellek, kisebb háttértárral, kevesebb RAM-mal, gyengébb processzorral és videókártyával. Ezek szöges ellentétei a PCbolt.eu prémium számítógépei. Nem véletlen, hogy 3 teljes év garanciát is adnak rájuk.

Ezek a gépek valóban prémium minőséget nyújtanak. Villámgyors, új generációs processzorokkal vannak ellátva, melyek akár 8 maggal és 4 GHz feletti órajellel is rendelkeznek, azaz bitang gyorsak! De a gyorsasághoz nagyban hozzájárulnak az SSD háttértárak is, melyek a HDD-vel szemben sokkal nagyobb sebességre képesek. Viszont a nagy háttértárat jelentő HDD-ről sem feledkeztek meg az összeállítók. Ráadásul egyes modellek még akár 4 GB-os videókártyával is el vannak látva, hogy a játékok szerelmeseinek is megfelelő legyen a gép.

Nagy teljesítmény, kedvezményes áron

Ha ismét összehasonlítjuk a laptopokkal ezeket a prémium számítógépeket, akkor hamar rájövünk, miért érdemes az asztali gépet választani. Ugyanis amiről még nem beszéltünk, az az, hogy árban és teljesítményben is verik hordozható társaikat.

Ha már nem elég a laptopok teljesítménye, akkor jönnek ezek az asztali erőgépek, és hozzák azt a teljesítményt, amit kell. Ráadásul versenyképes áron! Azonos teljesítményt sokkal kedvezőbb árazás mellett tudhat a magáénak egy asztali számítógép esetén. Nem fogja megbánni, ha a prémium számítógépeket választja. Sőt, meg fogja hálálni a tippet.