A Hammer Strength, az AbCoaster, az Impulse, a Stairmaster, a Nautilus, a Star Trac és a Panatta mind a közismertebb és tekintélyt parancsoló nevek közé tartoznak, amelyek láttán az ember is sokkal szívesebben próbálja ki magát az adott eszközökön. 

A Panatta méltán híres a piacon, hiszen olyan kompakt csúcstechnológiás gépekről van szó, amelyek kiválóak ár-érték arányban is. A kardiógépek mellett már megjelentek a Panatta platformok is, amelyek kiváló kiegészítői lehetnek az erőemelő gépeknek.

Miért pont a Panatta?

A Panatta erőgépei kifejezetten közkedveltek, hiszen bármilyen alkattal rendelkező felhasználóhoz alkalmazkodnak, mindamellett, hogy kifejezetten felhasználóbarát a kialakításuk. Kijelzőjük könnyen kezelhető, és számos paraméter megadása segítségével teljesen egyénre szabható programokkal ellátott. Designja és az általa képviselt stílus vonzóvá teszi a gépeket a felhasználók számára.

A fitness és az edzőtermi edzés köztudatba való berobbanását követően a trendhullám egy időre sem lassult le, így még manapság is kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek ezen egyéni edzésformák. A kardiógépek sokak számára a lista elején találhatók, kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek, és aki edzőterembe látogat, biztosan kipróbált már párat közülük. Ezek a gépek nem csak az állóképesség növelésére a legideálisabbak, hanem bemelegítés vagy levezetés levezénylésére egyaránt. 

Biztonságos erőemelés a Panatta platformokkal!

Amennyiben edzőteremről van szó, akkor az erőemelésnek is kifejezetten nagy népszerűsége van, hiszen ezáltal nem csak izomerejét növelheti a látogató, hanem felmérheti határait, és minden egyes alkalommal feszegetheti azokat. Azonban a biztonságos végrehajtáshoz biztonságos környezet szükséges, hiszen könnyen megtörténhet a baj. Legnagyobb probléma az erőemelésre alkalmatlan padlózat lehet, amely hatására kisebb-nagyobb balesetek is megtörténhetnek. 

Ezen kellemetlenségek elkerülése végett érdemes beszereznie a Panatta erőemelő platformjait, amelyek különböző méretekben illeszkednek az igényekhez. A 3 x 2,5 méteres erőemelő platform csúszásgátló bevonattal ellátott, így segítségével stabilan tartható a talp a talajon. Középen nyírfalapokkal felszerelt, így kifejezetten strapabíró. A felület összességében 10 darab gumilapból áll, amelyek 50 x 100 x 3 centiméter nagyságúak.

Anyaga ütésálló gumi, amely biztosítja a súlyzó kinetikus energiájának elnyelését. A platform kerete pedig porfestett acél. Kifejezetten 3 x 3 méteres erőkerethez is megvásárolható, amely T-alakjának köszönhetően illeszkedik az erőkeret kialakításához.

(Szponzorált tartalom)