Ezek a funkciók energiát, időt és pénzt spórolnak a felhasználó számára. A funkciók segítségével nem kell többé borítékolni és a postára járkálni, illetve különböző oldalakon kutakodni a pályázati aktualitások után. Ráadásul leegyszerűsödik a NAV online számlaadat-szolgáltatás sikerességének ellenőrzése.

Csupán néhány gombnyomással elvégezhető a postai feladás

A postai feladás funkció segítségével nem kell többé a nyomtatással, a borítékolással, a parkolóhely-kereséssel vagy tömegközlekedéssel, valamint a postán való sorban állással bajlódni. A megfelelő online számlázó nyújtotta lehetőséggel csupán néhány gombnyomással elvégezhető ez a feladat.

Ráadásul ezek a levelek elsőbbségivel, ajánlottan, illetve tértivevényesen is feladhatóak. Továbbá a belföldi mellett a külföldi címzésnek sincs akadálya. Ezzel a lehetőséggel sok-sok munkaóra spórolható.

Az ideális támogatások megtalálása a pályázatfigyelővel

Amennyiben egy online számlázó program pályázatfigyelővel is rendelkezik, hatékony segítséget nyújthat a megfelelő pályázati lehetőségek megtalálásában. Fontos, hogy minden pályázat megtalálható legyen benne, továbbá elengedhetetlen, hogy szűrhetőek legyenek a lehetőségek. A pályázatfigyelővel a felhasználó garantáltan nem marad le az aktualitásokról.

A Billingo online számlázó rendelkezik pályázatfigyelővel a cikkben említett egyéb funkciók mellett. Ráadásul lehetővé teszi öt szűrési beállítás elmentését, és az ingyenes előminősítés lehetőségét is megteremti, illetve pályázati tanácsadás is igénybe vehető előfizetőként. Szóval valódi társként viselkedik a pályázatok világában.

Egyszerűen ellenőrizhető a NAV online számlaadat-szolgáltatás sikeressége

További hasznos funkció a NAV Online Számla státusz lekérési lehetőség, mellyel bármikor egyszerűen ellenőrizhető a NAV online számlaadat-szolgáltatás sikeressége. Mit tartalmaz a táblázat? A számlák sorszámát és a tranzakciós azonosítókat, ami szerepel a NAV Online Számla rendszerében.

Továbbá a státuszt, vagyis azt, hogy a számlaadat-szolgáltatás sikeresen zárult, illetve azt is, ha az adott számla nem kötelezett a NAV adatszolgáltatásra. Mindemellett a NAV üzenet is megtekinthető, melyben szerepel például, hogy a számla nincs beküldve, nincs számlaadat-szolgáltatási kötelezettség, illetve az is, ha mindent rendben talált az adóhatóság. Ez a funkció is sok-sok munkaórát spórol a felhasználónak.