Nyári lábbelik nyomában

Nyáron csak kevesen vagyunk, akik cipőt húzunk a lábunkra. Ha mégis ezt tesszük, akkor ez vagy a munkánkból adódik, vagy az időjárás nem túl barátságos. A tipikus nyári darabok azonban nem a cipők lesznek. Hanem?

A választ te is tudod, de kezdjük mindjárt a szandálokkal. A hosszú téli hónapokat követően igazán felemelő érzés végre valami könnyűt venni a lábunkra. A vidámság, a napsütés, az önfeledt pillanat és a gondtalan szórakozás egyik központi darabja a szandál. Ezt azért is szeretjük, mert kirándulásokon és egész napos programokon egyaránt felvehetjük.

Aztán ott vannak a papucsok, amelyek manapság már nem csak a strandra valók. Egy egyedibb, díszesebb darabot bátran viselhetünk a városban is. 

Talán ezeket a nyári modelleket még nem láttad!

Persze ahhoz, hogy átlásd, milyen trendi kínálat vár téged idén nyáron, nem árt jobban megismerkedned ezekkel a termékekkel!

A Slim Sparkle flip flop például a csillámos divat megtestesítője. A pántok és a talp bizonyos részei is úgy csillognak, akár a gyémánt. Egy laza nyári ruhás outfithez tökéletesen mutat majd. 

Az Organic Ballet darab a trendi női papucsok sorát gyarapítja. Divatos pasztell színárnyalatai, virágmintás designja különleges hatást kelt és bizony ha ezt választod, akkor ebben elég vagányan mutatsz. 

A Flash Urban Ballet modell pedig még inkább kiemeli megjelenésed. Csavart jellegű pántjai úgy fonják körbe a lábadat, akárcsak a tekeredő kígyó. Ha olyan modellre vágysz, amely nem sok ember lábán van, akkor ez a te papucsod lesz!

Természetesen nemcsak a hölgyek, de a férfiak is megtalálják idén, amire szükségük van. A macsós fekete, kék és zöldes papucsok rájuk várnak.

Látod? Az egész család jól jár! A LifeStyleShop webáruház Havaianas papucsait érdemes nektek is szemügyre vennetek!

Egy márka mind fölött

A japán Zori ihlette márka, a Havaianas minden évben ugyanolyan minőségi nyári lábbeliket kínál fel számunkra. Ehhez képest csak egy vékony talpból és szövetpántból álló, fehér színű szandállal kezdődött a története. 1962-ben végre szabadalmaztatták a gumiszandált is és színes talppal, valamint színazonos pántokkal látták el a modelleket. Kedvező áruknak köszönhetően a legszegényebb társadalmi rétegekhez is eljutottak. 

A Havaianas darabok mára az egész világot meghódították, ez nem is csoda, hiszen a színek és minták új életet leheltek a márkába. Nálunk mindenki megtalálja a megfelelő nyári lábbelit!