Nők és ékszerek

A hölgyek imádják a kiegészítőket, a legjobban viszont azt szeretik, ha minél több sorakozik belőlük a fiókban. A folyamatosan változó trendek, a különféle programokon történő megjelenés megköveteli a változatos kiegészítőket.

Nem mindegy, hogy egy-egy alkalomra milyen kiegészítőt választunk. Más illik egy business suite-hoz és megint más egy kisestélyihez, egy galléros blúzhoz vagy egy mélyen dekoltált ruhához Ékszergyűjteményünk kialakításához és folyamatos bővítéséhez sokszor egy kisebb vagyon is kevés lenne.

Férfiak és ékszerek

A férfiak általában egyféle ékszert hordanak, de azt éjjel-nappal. Számukra legtöbbször az a legfontosabb szempont, hogy ne kelljen folyamatosan az ékszerre figyelni, hordható legyen munka közben és a szabadidőben is.

A nemesacél ékszerek megnyerő tulajdonságai

Olyan ékszert keres, ami megfelel az előzőekben felsorolt elvárásnak, de törekedne az összhangra, ugyanakkor szeretne költséghatékony megoldást találni? A legideálisabb választás nemesacél ékszerszettek beszerzése. Az Eniplaza oldalán nemesacél ékszerek és órák széles kínálatával találkozhat.

Ezek a csodás kiegészítők nemcsak kiváló ár-érték arányuk miatt népszerűek, de számos egyéb megnyerő tulajdonsággal is rendelkeznek. Éppen ezért hölgyek és urak számára is tökéletes mindennapi vagy alkalmi viseletet jelentenek.

Az orvosi acél kemény fém; nem kopik, megtartja formáját és törhetetlen. Nem fog ki rajta a karcolás, a folyamatos súrlódás vagy ütés sem és nagy erőkifejtés kell ahhoz, hogy egy láncot például el tudjunk szakítani. A sebészeti acélból készített darabok ideálisak állandó viseletre: nem rozsdásodnak, nem színeződnek el (például nyugodtan viselhetjük strandon, gyógyvízben is).

Persze nem szabad megfeledkeznünk az esztétikáról sem: a nemesacél ékszerek gyönyörűek, kombinálhatóak bőrrel, ragyogó kristályokkal, sőt drágakövekkel is. A nemesacél ékszereket színük miatt gyakran összekeverik a fehérarannyal.

Ajándéknak is tökéletesek, antiallergén tulajdonságaik miatt szinte bárki viselheti őket. A megfelelő kialakítású karkötőbe, nyakláncba vagy gyűrűbe gravíroztatni is lehet, ha egy emlékezetes dátum rögzítésével, vagy személyes üzenettel is szeretnénk kedveskedni a megajándékozottnak.

Egyre több fiatal pár választ nemesacél karikagyűrűt eljegyzésre, esküvőre. Nem véletlen. Ezek a gyűrűk tökéletesen illeszkednek a trendi, fiatalos megjelenéshez, ugyanakkor az aranyékszerek árának töredékébe kerülnek. Egy időtálló, el nem kopó, örökké tartó karikagyűrű hűen tükrözi az ifjú pár előtt álló tartós kapcsolatot, a hosszú, közös életet.