Ügyfél-elégedettség szempontjából fontos, hogy minden bejövő kérés teljesítve legyen

Függetlenül attól, hogy az ügyfelek részéről beérkező megkeresés vagy igény adott esetben űrlapon, vagy pedig emailen keresztül érkezett meg. A tartós elégedettség elősegítése végett muszáj törekedni arra, hogy egyetlen kérés se legyen elfelejtve vagy figyelmen kívül hagyva.

Ebben óriási segítséget jelenthet egy felhő alapú ticketing rendszer. Annál is inkább, mivel roppant egyszerűen működik és ugyanilyen könnyen fenntartható. Amikor ugyanis beérkezik a megkeresés, arról automatikusan generálásra kerül egy hibajegy.

Maga a hibajegy pedig tökéletesen mutatja, hogy mi a bejelentés aktuális státusza, mit kell tudni az előzmények kapcsán, illetve mi lehet a leginkább célravezető következő teendő.

Ma már a felhő alapú ügyfélszolgálati ticketing rendszer lehet a tartós növekedés kulcsa

Elvégre a marketing automatizálás egy roppant hatékony eszközéről van szó, ha jobban belegondolunk. Nagymértékben megnövelheti a szervezeten belüli standard munkamenet gyorsaságát.

Azzal együtt természetesen, hogy többé nem kell tartani elkeveredett kérésektől, üzenetektől és ügyfelek részéről érkezett és kiszolgálás nélkül maradt igényektől sem. A felhő alapú ügyfélszolgálati ticketing rendszer óriási hozzáadott értéke ebben rejlik.

Olyan, mint egy összes munkatárs helyett dolgozó kolléga, aki sosem pihen és szabadságot sem kér. Ehelyett szünet nélkül kezeli és veszi fel az ügyfelek részéről beérkező valamennyi kérést.

További előnyök, amiket a felhő alapú ügyfélszolgálati ticketing rendszer adhat

Nem túlzás azt állítani, hogy tudatosan használva a felhő alapú ügyfélszolgálati ticketing rendszer a cég összes folyamatának a szerves része lehet. Beleértve többek között az ügyfélszerzés, számlázás és panaszkezelés feladatait és folyamatait is.

Merthogy ezek mind egy rendszeren belül kezelhető folyamatokká válhatnak. Köszönhetően például az olyan fejlett funkcióknak és lehetőségeknek, minthogy a szükséges előzmények, fontos adatok mind egy helyen megtalálhatók a ticketing rendszer segítségével.

Sőt, maga az igények kiszolgálása is sokkal gyorsabb és hatékonyabb lehet. Köszönhetően például annak a lehetőségnek, hogy a platform segítségével sablon e-mailek hozhatók létre, nagyban megkönnyítve a válaszadás gyakorlatát egy-egy beérkező kérés kapcsán.