Jelen cikkünkben a Felicity segítségével ezeknek a beszerzéséhez nyújtunk most egy kis segítséget!

Az ünnepi öltözet alapjai

A 8-9 éves kisfiúk már valódi fiatalemberek, akik szeretnek divatosan és stílusosan festeni. Szerencsére az ő korukban már bőven van lehetőség a ruhadarabok kombinálására. Az elegáns öltözet elengedhetetlen darabja egy mutatós ing, amely kényelmes és méretben is tökéletesen passzol a viselőjéhez. Némelyik darab nyakkendővel ellátott, így arról nem szükséges külön gondoskodni. A Felicity-nél kapható ingek kínálata páratlan lehetőségeket nyújt a kisfiúk (szülei) számára a ruházati cikkek beszerzése során. Egy inggel azonban még közel sincs kipipálva a teljes szett.

Szükség lesz egy elegáns nadrágra is, amely a legtöbbször szövetből készül. Ezek a fekete, a szürke és a sötétkék árnyalataiban keltenek elképesztő összhatást, de a bézs színű termékek alkalmazásával meglepő és egyedi megjelenés alakítható ki a kis sármőrök esetében is. A bézs árnyalataival nemcsak a nadrág, de az ing és a zakó esetében is kombinálhatunk. Nyáron pedig bátran adjunk a kicsikre elegáns rövidnadrágot, az eredményt egyáltalán nem rontja majd el egy ilyen darab sem.

Apropó, zakó. Az ing mellett időjárástól függően szükség lesz egy vállban és ujjhosszban tökéletesen passzoló zakóra vagy nyáron egy elegáns mellényre. Bár ezekért a ruhadarabokért a kisfiúk nem igazán rajonganak, az alkalom mégis megköveteli őket. Kényelmes darabok alkalmazásával a gyerekek igényei is kielégíthetőek, és az ünnepélyes hatás is megmarad.

A méret a lényeg

Az ünnepi öltözék tagjainak kiválasztása során kiemelten figyelnünk kell arra, hogy méretben tökéletesen passzoljanak. Hiszen egy lógó vagy túl laza ünnepi ruhadarab nem elegánsan, sokkal inkább pacuhán hat. Ezek azok a termékek, amelyekből semmiképpen sem érdemes nagyobb méretet beszerezni annak érdekében, hogy majd “jövőre is jó legyen”. Hiszen ez a megjelenés rovására menne.

A legjobb, ha a gyerek személyesen próbál fel minden terméket, de ha erre nincs lehetőség, pontos mérésekkel elkerülhető a rossz méretválasztás. Az ünnepi öltözék vásárlása során is érdemes feltérképezni a használt ruha üzletek kínálatát, hiszen ezekben potom pénzért juthatunk minőségi, hibátlan termékekhez, és a felesleges hulladék termelését is elkerülhetjük. Nem beszélve arról, hogy egy-egy ünnepi szett gyakran csak egy szezonra szól, hamar kinövi a gyerek. Így nem is érdemes túl sokat költeni ezekre a ruhadarabokra.

Az ünnepi alkalmak megkövetelik az elegáns megjelenést még a legkisebbektől is. Jó minőségű, kényelmes és divatos darabok választásával azonban az ünneplőruházat viselése nem teszi majd őket feszélyezetté, élvezettel töltenek majd bennük időt.