Nézz körül, ahogy kilépsz a kertbe vagy ahogy átsétálsz a parkon. A téli latyakos, elszürkült élettelen fűcsomókat felváltotta a buján zöldellő, dús, friss fű.

Ugye tudod, hogy csak pár változtatást kellene eszközölni, és a te szervezeted is hasonló újjászületésben részesülne? Persze a strandszezon nagy úr, de talán még fontosabb, hogy minél egészségesebb legyen a testünk, hogy minél tovább élvezhessük az életet.

A Growisland szakértői siettek néhány jó tanáccsal a segítségünkre!

Az egészséges életmód az alap

Az ilyen gondolatmenetet a legtöbb ember azzal zárja, hogy rohan azonnal a patikába vagy a bioboltba, és összevásárol mindenféle étrend-kiegészítőt vagy vitamint, általában fejetlenül és kellő előzetes tájékozódás nélkül.

Hogy te ne ess bele ebbe a csapdába, feltétlenül vedd fontolóra a következő intelmeket.

1. Semmi nem pótolja a változatos étrendet.
2. Semmilyen szer nem javít a mozgásszegény életmódon.
3. Semmilyen szer nem okoz önmagában fogyást, csodás gyógyulást.
4. Semmilyen szer nem ígérhet csodát.

Az egészséges életmódhoz rengeteg odafigyelés kell, akaraterő, lemondás, no meg persze a gondosan kiválasztott táplálékkiegészítő, amely a mozgásod, az étkezdésed hivatott megtámogatni!

Segíts a testednek MTC-vel!

A fogyókúrázók és a sportolók kedvenc olaja az MTC, ami becsületes nevén a közepes láncolatú zsírsav. Kókuszolajból és pálmamagból nyerik ki, és az ételedbe, italodba cseppentve csodákat tesz a testeddel!

– Mivel azonnal felszívódik, így rögtön energiához jut a tested, azaz a bevitt energiaforrás nem zsírként raktározódik el rajtad, hanem felhasználásra kerül.
– Használatával hamarabb érhető el a telítettségérzés, így jóval kevesebb felesleges kalóriát viszel be a testedbe.
– Tele van roppant értékes Omega-3 és Omega-6 zsírsavakkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal, így a tested valóban egy életerő-bombát kap minden csepp MCT olajjal.

Ha úgy érzed, szívesen támogatnád a testedet a lehető legtermészetesebb módon, akkor szerezd be az MCT olajadat a Growisland webshopjából!

Hamarosan újra lendületbe jössz!

Hidd el, amint elkezded megtenni ezeket az apró lépéseket, a tested nagyon hamar éreztetni fogja veled, hogy jó úton jársz. Lecsusszan pár kiló, formásodsz, erősödsz, fittebbnek érzed magad, több energiád lesz, aktívabbá válsz, a szorongás és a stressz kevésbé fog ki rajtad.

És ahogy mindezt megérzed, úgy kapsz újabb erőre, hiszen megérkezett a visszacsatolás: megéri odafigyelni magadra! Ugye ott van már a kosaradban az MCT, hogy az első lépéseket megtehesd?