A BORGO-nál kapható legújabb Tamaris bokacsizmákat pontosan erre az időszakra találták ki, amikor még nincs nagy hideg, viszont már elkél egy vastagabb lábbeli. Tökéletes megoldás a hosszú őszi estékre, illetve a tél eleji karácsonyi vásárokra is, ahol még 0-5 fok körül jár a hőmérséklet. A trendi és divatos lábbelik segítségével ráadásul bárhová is megyünk, mindenhol stílusosak lehetünk. A bokacsizmák feldobják az outfitet, emellett komfortos és meleg viseletet biztosítanak a számunkra. 

Milyen a jó bokacsizma az őszi-téli szezonra?

Elindult tehát a bokacsizma szezonja, ahol a vásárlásnál nem árt hangsúlyt fektetni a választott darab vízhatlanságára és kényelmére egyaránt. Persze, akinek fontos a divat, annak sem kell csalódnia, hiszen az idei kínálatban is megtalálni mindent, amire szükségünk lehet. Lássuk tehát, hogy mik közül válogathatunk!

Az utóbbi pár év szeptembere és októbere sem telt annyira hidegen, mint korábban, így általában az átmeneti cipőket is tovább hordjuk. A vénasszonyok nyara, a napsütéses napok mind-mind hozzátesznek ahhoz, hogy ráérünk csak november környékén gondolkodni az őszi viseleten. A téli hidegek közeledtével könnyedén megfázhatunk, de nem szükséges azonnal előkapni a hótaposót, választhatunk valamivel vékonyabb, ámde meleg modellt egyaránt. 

Mitől ennyire sikkesek a Tamaris modelljei?

A 2021-es kollekcióban számos új, elbűvölő és egyedi darabot találni, amelyek sok mindenben eltérnek az előző évek változataitól. A gyártó a tervezés során hangsúlyt fektetett a hölgyek sokszínű ízlésére, illetve igényeire egyaránt, így a bokacsizmák is többféle kivitelben készültek el. Az egész folyamatot pedig világszínvonalú technológiával és prémium alapanyagok alkalmazásával egészítették ki. Remek kombináció egy sikeres kollekció gyártására. 

A kínálatban szerepel például a fekete színű, láncokkal és cipzárokkal díszetett, női bokacsizma az idei szezonra. Ez már ránézésre is stílusos, a bőr és a textil pedig még tartóssá és minőségivé is varázsolja ezt az egyedi Tamaris téli lábbelit. A márka az egészet egy bokarészen végigfutó duplasoros lánccal koronázta meg, a közepén egy kisebb karikával, ami jelzi, az idei kollekció egyik legdizájnosabb darabjáról van szó. 

A másik, sokak által vásárolt típus a front-cipzáras modell, amelyet a Tamaris az elegánsabb viseletet kedvelők számára talált ki. A sikkes megoldás anatómiai kialakítást kapott, a belső részét pedig Touch It-béléssel látták el. A hat centiméteres saroknak hála pedig még kényelmesebb viselet lesz ez a fekete, bőrből gyártott típus.

A különlegességeket kedvelők számára pedig ott van a nude bokacsizma, amely egy igazán szemetgyönyörködtető darabja az idei kollekciónak. Visszafogott, mégis stílusos, amit az elegáns vonalvezetés tesz igazán bájossá.