Mitől lesz jó egy céges program?

A céges programokat, attól függően, hogy mekkora a cég mérete, milyen alkalomból kívánod tartani, illetve kiket tervezel meghívni az eseményre, különféle kritériumok mentén kell bonyolítanod. Minden esetben kedves gesztus lehet, ha valamilyen apró meglepetéssel is kedveskedsz a meghívottaknak. A Bellio céges ajándékai között biztosan találsz ötletes, minőségi és megfelelő méretű szuveníreket.

Jó szervezettséggel, elegendő időt hagyva, esetleg a cég munkatársait is bevonva az ötletelésbe, fantasztikus céges programot szervezhetsz, amelyet mind a munkatársak, mind a partnerek hosszú ideig emlegetnek majd.

Mindenekelőtt vedd számba, kiket, milyen korosztályt, egymással milyen viszonyban lévő vendégeket szándékozol meghívni. Amennyiben csapatépítés a cél, lehet kötetlenebb, mókásabb, kihívásokkal teli a program. Ha üzleti partnereknek szervezed, megköszönve az együttműködést egy nagyobb projekt lezárásaként, akkor exkluzív helyszínre és ennek megfelelő, odaillő programmal készülhetsz. Amennyiben családi rendezvényt tervezel, minden korosztály számára megfelelő programokat kell találnod. 

És akkor jöjjenek a legfőbb titkok!

A számos szempont közül az első és legfontosabb a rendezvény céljának meghatározása. Ezt alapul véve kell a programokat felépítened, hiszen minden meghívotti kör és alkalom más koncepciót igényel.

Tisztáznod kell, kik lesznek az elsődleges vendégek, hozhatnak-e partnereket, milyen korosztályt érint. Jó, ha megismered az ízlésüket, tisztában vagy a trendekkel, valamint azzal, mivel nyűgözheted le őket.

Járj utána, milyen különböző programtípusok vannak, hogyan lehet jól felépíteni a rendezvényt: fogadás, fő műsorszám, étkezés, záró programok! Tudnod kell, hogy az étkezések után a társaság nagy része távozik, ezért amit az est fénypontjának szánsz, az időben, még előtte történjen meg. 

A legnépszerűbb rendezvénynek még ma is a zenés-énekes programok számítanak, de tarolnak a könnyed szórakozást ígérő stand up fellépők is. Árban nagy a szórás az előadó ismertsége, az élő vagy playback műsor alapján, és egy népszerű előadó leszervezése időben is jó előre szükséges lehet. 

Csak olyan programot intézz, amelyet láttál, hallottál, ismersz, vagy általad megbízható ismerős ajánlja, ellenkező esetben akár balul is elsülhet a műsor. A célközönséget vedd alapul, ne a saját ízlésedet!

A szükséges plusz

Biztosítsd be magad minden ponton a siker érdekében a fellépők lemondásait illetően, valamint a hang- és képfelvételekre vonatkozóan! Gondoskodj róla, hogy a rendezvényhelyszín rendelkezzen üzemeltetési és működési engedéllyel!