A képek utóélete is fontos. Megoszthatjuk azokat a közösségi média oldalain, de a fényképszerkesztő programok és applikációk segítségével új köntöst is adhatunk az egyes képeknek. Mégis a legjobb, amit a sok-sok képpel tehetünk, hogy azokat montázs vagy kollázs formájában jelenítjük meg.

Montázs vagy kollázs

A két stílus között csak egy igen aprócska határvonal van. Eredetileg a „montage” és a „collage” francia eredetű szavak. Előbbi jelenti az összeillesztést, az utóbbi pedig a ragasztást.

Maga a montázs technikája a fotózásnak köszönhetően alakult ki. Eredetileg a képeket úgy montírozták össze, hogy az illesztések ne látszódjanak. Mintha az önmagában egy darab fénykép lenne, a határolóvonalakat benne teljesen elhomályosították. A kép valóságos hatást kellett, mégis látható volt, hogy az nem eredeti gépi felvétel. Így ez a stílus a szürrealizmus kedvelt eszköze volt. De napjainkra a digitális technológiának köszönhetően ez már megváltozott.

Az elérhető technológia

Az internet világában sok fizetős, valamint ingyenesen elérhető program vagy applikáció, sőt online honlap is a rendelkezésedre áll. Ezek segítségével a kedvenc vagy a legjobban sikerült képeidet tovább turbózhatod. Sőt a rendelkezésedre álló megannyi felvételt végül egy képre is szerkesztheted. Ezek a fényképszerkesztő megoldások mindenben a segítségedre lesznek.

Megjelenítés csúcsa

Amint készen vagy a montázstervezeteddel, legjobb, ha a Vászonkép Szalonhoz fordulsz. Az ő nyomdájuknak köszönhetően ezek az egyedi képvarázslatok vászonképként születhetnek újjá. Ennek köszönhetően a képek már otthonod falait fogják díszíteni, és a kedvenc emlékeid betöltik a mindennapjaidat is.

Nekik van egy profi szoftverük, amellyel hatalmas képszám mellett is képesek dolgozni. Ezzel profi színvonalú, nagyon komoly montázsokat is képesek összerakni.

A montázsokat megjelenítő vászonképek napjaink legdivatosabb dekorációs elemei. A fényképek stílusától függően a lakásdekoráció mellett alkalmasak lehetnek üzleti vagy közintézményi területekre egyaránt.

A Vászonkép Szalont most kockázat nélkül tesztelheted. Ehhez más dolgod nincs, mit a weboldalukra a kiválasztott képeket feltölteni, majd ők intézik azok elhelyezését a képen. Ezután egy látványterv fog megérkezni hozzád. Ha azon mindent rendben találsz, akkor már indulhat is a konkrét megrendelés. Rövid időn belül pedig a futár házhoz is viszi a fényképeidet ábrázoló fotómontázst vászonképként.