Függetlenül attól, hogy melyik stílust preferálod, tekintsd meg az alábbi az univerzális tippeket az ezüst karkötő viseléséhez, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni a megjelenésedből. De először is ismerkedj meg a legkedveltebb típusokkal!

Ezüst karkötők charmmal

A charmmal díszített ezüst karkötők rendkívül időtállóak. Az ÉKSZERdesign kínálatában például számtalan különféle Thomas Sabo charm kapható, amelyek jelképezhetnek valami személyes dolgot, például egy szeretett személyt vagy egy kedves emléket, melyre szívesen emlékszünk vissza. De szimbolizálhatják a szerelmet, az életet és a biztonságot is. 

Az egyik nagyszerű tulajdonságuk tehát, hogy testreszabhatók a mi személyes történetünk és stílusunk tükrözése érdekében. 

Ezüst mandzsettakarkötők

Manapság nagyon divatosak a mandzsettakarkötők, mivel megfelelnek a vaskos, merész ékszerek viselésének trendjének. Többféle stílusban kaphatók, egyes változatok például drágakövekkel és gyöngyökkel vannak kirakva, így ideálisak hivatalos alkalmakra. 

Gótikus ezüst karkötők

A gótikus, kelta és barokk ékszerek világszerte nagyon népszerűvé váltak, mivel egyre többen viselnek szívesen olyan ékszereket, amelyekkel kitűnhetnek a tömegből.

Amikor eldöntjük, hogy melyik típust is válasszuk, tegyük fel magunknak az alábbi kérdéseket. Mi érdekel? Mi a fontos számunkra? Némi kutatással megtalálhatjuk a tökéletes ezüst karkötőt, amelyet évekig élvezettel fogunk viselni!

Milyen színnel és stílussal párosíthatók az ezüst karkötők?

A legtöbben azon a véleményen vannak, hogy a rövid ujjú ruhadarabokból álló outfithez hozzáadott karkötő kissé különcnek tűnhet. Valójában viszont remek módja annak a “résnek” a kitöltéséhez, amelyet a rövid ujjak hagynak a karunkon.

Színek

Igaz, hogy az ezüst sok esetben egy igazán sokoldalú fémnek számít, de mégis nagy jelentőséggel bír a megfelelő árnyalatú, hozzáillő ruhadarabok kiválasztása. A monokróm megjelenés érdekében kombináljuk az ezüst karkötőt kedvenc sötétkék és bordó felsőnkkel, vagy a segítségével adjunk hozzá egy kis csillogást a kis fekete ruhánkhoz. 

Kiegészítők ezüst karkötőkhöz

Az olyan kiegészítők, mint például a sapkák, sálak, különösen jól néznek ki, ha ezüst karkötővel viselik őket. Ennek ellenére fontos ügyelni arra, hogy amikor ezüst ékszert hordunk, kerüljük az aranyszínű táskákat, mert ez a kettő összeegyeztethetetlen.

A fémek összeférhetetlensége

Annak ellenére, hogy a fémek keverése már egy ideje divatos, a hagyományos bölcsesség szerint a legjobb, ha azonos színű ékszereket viselünk. 

Amennyiben egyszerre szeretnénk ezüstöt és aranyat felvenni, keressünk olyan elemet, amely mindkettőt integrálja. Ellenkező esetben párosítsuk az ezüst karkötőt ezüst fülbevalókkal, nyakláncokkal vagy gyűrűkkel.